I live in Paris and had the opportunity for a long weekend in Bordeaux. Bordeaux truly is a culinary city in ways that Paris isn't.
I highly recommend this little family owned and run restaurant. It is a simple place with very little in terms of design flair, but the staff was very welcoming, helpful and attentive. The food was delicious and abundant! We had three courses from the main menu and a very, very nice St. Emilion. Each dish was well made, with that right balance of home cooked french food and fine dining. This casual place is perfect if you want to taste all the reasons this city by the river is one not to miss in your travels in France.
Très bonne adresse!
La déco, l’accueil, les vins, les plats et même les desserts sont tout simplement parfait!
Cuisine en fonction du marché, tout fait maison et très bien fait!
L’addition est très correct: entrée plat dessert 33€.
Certain entrée ou plat sont avec un supplément, entre 3 et 5€, mais ça vaux le coup!
Excellent vin à 34€ pour nous, la carte propose plusieurs origine de vin pour toutes les bourses.
Pensez à réserver, peu de place,(24 ou 26), et un seul service.
À refaire en espérant goûter leur ris de veau😋
Accueil très agréable et surtout cuisine raffinée et excellente. Bravo au chef, tous les plats étaient délicieux ! Je recommande vivement ce restaurant.
An error has occurred! Please try again in a few minutes